luni, 22 august 2016

Ivatherm SYNERGY Ser Anti-Aging |

                                                                  



SYNERGY ser anti-aging este un amestec de 7 uleiuri bogate in Omega 3,6 si 9 obtinute prin presare la rece. Destinat tenului matur, uscat si sensibil, are actiune intensa de regenerare epidermica. SYNERGY contribuie la reducerea vizibila a adancimii si numarului ridurilor, are efect tonic si revigorant asupra pielii mature, redandu-i supletea, elasticitatea si luminozitatea. Are actiune antioxidanta semnificativa. Prin folosirea regulata a serului anti-aging, pielea va arata mai tanara si sanatoasa.
Voiam să vă spun câte ceva despre uleiul Synergy de la Ivatherm în vară, dar mi-am dat seama că nu ar fi fost cel mai bun moment. Pe caniculă nu sună prea apetisant hidratarea cu uleiuri vegetale, dar când vântul ne biciuiește cu ceva cruzime obrajii parcă e mai interesant subiectul.
Cele 7 uleiuri din compoziție sunt prețioase – ulei din sâmburi de struguri, ulei de onagra, commipheroline, ulei din semințe de baobab, Tego Tumerone, Lipactive Inca Inchi și ulei de Tamanu.

M-a ajutat serul Sinergy? Da, chiar mi-a lăsat pielea catifelată și hidratată, fără să-mi cauzeze blocaje ale porilor sau eventuale explozii. Dar nu cred că este pentru oricine. Sunt convinsă că există încă multe fete și femei reticente la aplicarea uleiurilor pe ten. Textura, senzația de uleios, masajul care este necesar și recomandat pot fi mici impedimente. La fel și mirosul, ce mie îmi pare a fi de plante lăsate la uscat în soare.Ne-am obișnuit atât de tare cu cosmeticele care miros plăcut, a flori și fructe, că avem tendința de a respinge un miros 100% natural.
Cum il folositi? Seara,cate 1 picatura pe frunte si ambi obraji,masati pana la absortie cu miscari circularere,si 1 picatura pe gat si la fel,masaj.
Il puteti gasi aici este mai sigur ca si produs original : http://www.ivatherm-shop.ro/index.php?route=product/product&product_id=77

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu