joi, 18 decembrie 2014

Vrei gene false? Rişti să rămâi fără cele naturale!

 Există trei tipuri de gene false: cele întregi (tip bandă) care adaugă densitate genelor naturale pe toată lungimea lor, gene tip mănunchi (smocuri de gene) şi gene individuale (fir cu fir), care vor umple spaţiile dintre gene, oferind un aspect mult mai frumos ochilor într-un nod natural.
  
Avantaje: 
Îţi îmbunătăţesc înfăţişarea. Extensiile de gene sunt un mod perfect pentru a-ţi îmbunătăţi aspectul fizic şi pentru a avea gene lungi şi frumoase, dacă nu le ai aşa de la mama natură. Aceste extensii sunt, de asemenea, disponibile în diferite lungimi şi culori.
Rezistă câteva săptămâni. Extensiile de genele sunt convenabile, căci durează până la şase săptămâni, în funcţie de tipul de gene pentru care optezi.
Sunt versatile. Extensiile pot fi purtate la orice ocazie, fără să mai apelezi la rimel şi alte trucuri pentru o privire seducătoare.

Dar iată dezavantajele:
Necesită o perioadă lungă de aplicare. În majoritatea cazurilor, extensiile de gene aplicate de profesionişti necesită două-trei ore să fie aplicate, ceea ce poate fi inconfortabil.
În cele mai multe cazuri, adezivul de pe pleoapă este vizibil. Acest lucru impune folosirea unui machiaj mai pronunţat.
Sunt costisitoare.
Provoacă alergii sau iritaţii oculare. În timpul procedurii, lipiciul pentru ataşarea extensiilor intră în ochi, fapt ce duce la apariţia senzaţiei de usturime şi lăcrimare şi, uneori, chiar la iritarea globului ocular.
Se desprind şi formează goluri inestetice. Genele tip mănunchi sau fir cu fir pică treptat şi formează goluri, ceea ce conferă un aspect foarte neplăcut.
În acel moment este recomandat să mergi la salon pentru a-ţi fi îndepărtat şi restul de gene false.
Necesită îngrijire excesivă. Extensiile profesionale de gene necesită, de obicei, înlocuirea lor la fiecare şase - opt săptămâni.(si intretinerea costa)
Adezivul afectează grav genele naturale. Fie că optezi pentru genele pe bandă, fie pentru genele tip mănunchi sau fir cu fir, lipiciul folosit pentru ataşarea genelor îţi distruge genele naturale.
Lipiciul pus la rădăcina genelor sufocă bulbul firelor de gene, ceea ce le împiedică să crească. De asemenea, lipiciul aplicat direct pe genele naturale le îngreunează, fapt ce duce la căderea acestora.
Se poate spune că unul dintre cele mai mari inconveniente ale extensiilor de gene este căderea masivă a genelor naturale, fapt ce se poate observa imediat după scoaterea genelor false.Si pt. doritoarele care dorm in general cu capul in perna,este un dezastru,pt .ca te vei trezii cu ele strambe sau lipsa.De asemenea, spălarea pe faţă nu este o procedură uşor de îndeplinit atunci când ai gene false. Atingerile mai puternice la nivelul genelor false provoacă o presiune asupra genelor naturale şi chiar durere.


Sfatul meu: daca tot doriti gene false fir cu fir sau scocuri,inainte de aplicare,este bine sa va interesati daca pers. este atestata si are experienta,si mai ales sa va faca test de alergie 24 de ore.
Eu recomand din suflet,daca tot este nevoie la ocazie speciala,pe cele tip banda(exista si din par nmatural).Sunt purtate o singura data si dauneaza mult mai putin. 
Plus,exista tehnica de alungire si ingrosare/curbare din rimel.Conteaza sa stiti ce tip de perie va avantajeaza. 

Sursa de inspiratie:  
http://www.gogirls.ro/de-ce-cad-genele/
http://perfecte.md/article/health/atentie-la-genele-false-ce-a-patit-o-femeie-dupa-ce-si-a-facut-extensie-foto---3671660.html

joi, 27 noiembrie 2014

Sa vorbim despre ColourB4

 ColourB4  este o inovatie pt noi fetele,care vrem sa scapam de rutina capilara.Iti aduce inapoi culoarea de baza parului(sau aproape), scoate pigmentii de care nu mai ai nevoie si iti permite sa te vopsesti imediat cu ce culoare doresti tu.
Te scapa de mersul la salon pentru decapaj sau decolorare.Nu aspreste parul,nu il arde.
Ceea ce trebuie lamurit si inteles este faptul ca, ColourB4 NU este un decolarant de par, el te aduce la culoarea naturala in conditiile in care parul tau nu este ars sau deteriorat. Procesul si ingredientele sunt total diferite comparativ cu decolorarea sau decapajul.
Ce mai trebuie stiut si nu se specifica nicaieri,si nici nu se pune pret in saloane sau la descrierea produsului:
-parul sanatos,se va deschide mai mult,in schimb unde parul este mai mult vopsit se va deschide mai greu,gen  partea de jos spre varfuri unde vopseaua a fost mai multe straturi in timp.
-daca ai parul vopsit negru,ca si la decapaj,parul va ajunge la o nuanta de mahon roscat(brun) iar la radacina va fi mai deschis(asta pt ca radacina si parte de sus in general este parul mai putin vopsit,asta ca sa nu va speriati)
-ce va sfatuiesc eu si nu exista chestia asta in saloane,este un truc,in timp ce stati cu produsul in cap,masati(frecati parul ca si cum va samponati) din 10 in 10 min,si vopseaua iese mult mai bine.in prospect scrie ca in timpul spalarii sa faceti asta (acolo repetati miscarea)
Tin sa mentionez ca eu inca nu l-am folosit dar exista prietene care sunt mega multumite,tot ce trebuie este sa cititi bine prospectul si sa va cunoasteti bine parul .
 Costa destul de scump dar mai ieftin  fata de saloane,unde ei pun adaos si mana de lucru,deci ajungi la 150 de lei.Exista deja produsul pe piata in magazinele DM sau http://www.colourb4.ro/  70.99 lei Va doresc succes !

 


ps: pozele nu imi apartin,sunt sursa de inspiratie de pe internet

duminică, 21 septembrie 2014

Ce este lotiunea sau apa micelara?

Loțiunea micelară este o soluție în care agenții de curățare se aranjează în ansambluri moleculare sferice numite micelii. Având un caracter dual, ”iubitoare de apă” și „iubitoare de ulei”, în contact cu pielea, aceste micelii eliberează alfa-bisabolulul cu remarcabile proprietăți calmante, antiinflamatoare, protectoare și totodată captează în interiorul lor reziduurile de machiaj, sebum și alte impurități de pe suprafața pielii.
Tenul este curățat cu delicatețe în profunzime, iar pielea devine proaspătă și catifelată.

Diferenţa dintre un demachiant clasic şi o loţiune micelară, constă în ingredientele pe care le conţine loţiunea micelară. Mici sfere de micelii în contact cu praful sau sebumul capteză şi absorb murdăria în profunzime fără a usca tenul.
Demachiantul clasic doar şterge murdăria de la suprafaţă fără a o absorbi.
Produsul este testat dermatologic, este fără parabeni şi fără alcool.

Cea mai buna,dupa parerea si experienta mea personala ,este  Solutia micelara Bioderma Sensibio H2O,un produs de curatare destinat in special tenului sensibil cu imperfectiuni si iritatii, dar compatibil si cu tenul normal si uscat..
                                       

miercuri, 4 iunie 2014

Ce este un primer

Beneficiile primerului:
1. Formeaza o baza perfecta pentru aplicarea machiajului;
2. Camufleaza imperfectiunile;
3. Ajuta chiar si la acoperirea cicatricilor sau a semnelor;
4. Asigura o rezistenta sporita a machiajului;
5. Umple ridurile fine;
6. Acopera porii dilatati;
7. Reduce luciul pielii;
8. Inlesneste aplicarea fondului de ten;
9. Hidrateaza pielea

.-primer, adica o baza de machiaj. Acesta este un produs relativ nou pe piata noastra, insa devine din ce in ce mai popular si cautat. Practic, primerul pregateste tenul pentru aplicarea machiajului si face ca acesta sa reziste mai mult.
Are o formula neuleioasa si este foarte util persoanelor cu ten gras sau mixt pentru ca absoarbe sebumul, dar este potrivit si persoanelor cu ten uscat deoarece ofera si un plus de hidratare.
Primerul se aplica dupa crema hidratanta si inainte de fondul de ten apoi se lasa cateva minute sa se usuce, sa patrunda in piele. Exista baze de machiaj atat pentru toata fata cat si special concepute pentru ochi. Este important sa folosesti o cantitate mica de produs, altfel efectul va fi total invers celui dorit.

Daca tenul tau are pete roz, aplica o baza de machiaj verde, iar daca aspectul fetei este unul tern, obosit, fara pic de culoare, alege un primer roz. Nu trebuie sa iti faci griji ca o sa ai un chip verde sau roz, pimerul nu este atat de pigmentat, el doar uniformizeaza culoarea tenului, aducand-o spre nuanta sa naturala.
Dupa folosirea primerului, totul devine mai usor: fondul de ten se aplica uniform, fardul de pleoape se amesteca perfect, iar machiajul tau va rezista pana cand doresti tu sa il indepartezi.