joi, 18 decembrie 2014

Vrei gene false? Rişti să rămâi fără cele naturale!

 Există trei tipuri de gene false: cele întregi (tip bandă) care adaugă densitate genelor naturale pe toată lungimea lor, gene tip mănunchi (smocuri de gene) şi gene individuale (fir cu fir), care vor umple spaţiile dintre gene, oferind un aspect mult mai frumos ochilor într-un nod natural.
  
Avantaje: 
Îţi îmbunătăţesc înfăţişarea. Extensiile de gene sunt un mod perfect pentru a-ţi îmbunătăţi aspectul fizic şi pentru a avea gene lungi şi frumoase, dacă nu le ai aşa de la mama natură. Aceste extensii sunt, de asemenea, disponibile în diferite lungimi şi culori.
Rezistă câteva săptămâni. Extensiile de genele sunt convenabile, căci durează până la şase săptămâni, în funcţie de tipul de gene pentru care optezi.
Sunt versatile. Extensiile pot fi purtate la orice ocazie, fără să mai apelezi la rimel şi alte trucuri pentru o privire seducătoare.

Dar iată dezavantajele:
Necesită o perioadă lungă de aplicare. În majoritatea cazurilor, extensiile de gene aplicate de profesionişti necesită două-trei ore să fie aplicate, ceea ce poate fi inconfortabil.
În cele mai multe cazuri, adezivul de pe pleoapă este vizibil. Acest lucru impune folosirea unui machiaj mai pronunţat.
Sunt costisitoare.
Provoacă alergii sau iritaţii oculare. În timpul procedurii, lipiciul pentru ataşarea extensiilor intră în ochi, fapt ce duce la apariţia senzaţiei de usturime şi lăcrimare şi, uneori, chiar la iritarea globului ocular.
Se desprind şi formează goluri inestetice. Genele tip mănunchi sau fir cu fir pică treptat şi formează goluri, ceea ce conferă un aspect foarte neplăcut.
În acel moment este recomandat să mergi la salon pentru a-ţi fi îndepărtat şi restul de gene false.
Necesită îngrijire excesivă. Extensiile profesionale de gene necesită, de obicei, înlocuirea lor la fiecare şase - opt săptămâni.(si intretinerea costa)
Adezivul afectează grav genele naturale. Fie că optezi pentru genele pe bandă, fie pentru genele tip mănunchi sau fir cu fir, lipiciul folosit pentru ataşarea genelor îţi distruge genele naturale.
Lipiciul pus la rădăcina genelor sufocă bulbul firelor de gene, ceea ce le împiedică să crească. De asemenea, lipiciul aplicat direct pe genele naturale le îngreunează, fapt ce duce la căderea acestora.
Se poate spune că unul dintre cele mai mari inconveniente ale extensiilor de gene este căderea masivă a genelor naturale, fapt ce se poate observa imediat după scoaterea genelor false.Si pt. doritoarele care dorm in general cu capul in perna,este un dezastru,pt .ca te vei trezii cu ele strambe sau lipsa.De asemenea, spălarea pe faţă nu este o procedură uşor de îndeplinit atunci când ai gene false. Atingerile mai puternice la nivelul genelor false provoacă o presiune asupra genelor naturale şi chiar durere.


Sfatul meu: daca tot doriti gene false fir cu fir sau scocuri,inainte de aplicare,este bine sa va interesati daca pers. este atestata si are experienta,si mai ales sa va faca test de alergie 24 de ore.
Eu recomand din suflet,daca tot este nevoie la ocazie speciala,pe cele tip banda(exista si din par nmatural).Sunt purtate o singura data si dauneaza mult mai putin. 
Plus,exista tehnica de alungire si ingrosare/curbare din rimel.Conteaza sa stiti ce tip de perie va avantajeaza. 

Sursa de inspiratie:  
http://www.gogirls.ro/de-ce-cad-genele/
http://perfecte.md/article/health/atentie-la-genele-false-ce-a-patit-o-femeie-dupa-ce-si-a-facut-extensie-foto---3671660.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu