joi, 27 noiembrie 2014

Sa vorbim despre ColourB4

 ColourB4  este o inovatie pt noi fetele,care vrem sa scapam de rutina capilara.Iti aduce inapoi culoarea de baza parului(sau aproape), scoate pigmentii de care nu mai ai nevoie si iti permite sa te vopsesti imediat cu ce culoare doresti tu.
Te scapa de mersul la salon pentru decapaj sau decolorare.Nu aspreste parul,nu il arde.
Ceea ce trebuie lamurit si inteles este faptul ca, ColourB4 NU este un decolarant de par, el te aduce la culoarea naturala in conditiile in care parul tau nu este ars sau deteriorat. Procesul si ingredientele sunt total diferite comparativ cu decolorarea sau decapajul.
Ce mai trebuie stiut si nu se specifica nicaieri,si nici nu se pune pret in saloane sau la descrierea produsului:
-parul sanatos,se va deschide mai mult,in schimb unde parul este mai mult vopsit se va deschide mai greu,gen  partea de jos spre varfuri unde vopseaua a fost mai multe straturi in timp.
-daca ai parul vopsit negru,ca si la decapaj,parul va ajunge la o nuanta de mahon roscat(brun) iar la radacina va fi mai deschis(asta pt ca radacina si parte de sus in general este parul mai putin vopsit,asta ca sa nu va speriati)
-ce va sfatuiesc eu si nu exista chestia asta in saloane,este un truc,in timp ce stati cu produsul in cap,masati(frecati parul ca si cum va samponati) din 10 in 10 min,si vopseaua iese mult mai bine.in prospect scrie ca in timpul spalarii sa faceti asta (acolo repetati miscarea)
Tin sa mentionez ca eu inca nu l-am folosit dar exista prietene care sunt mega multumite,tot ce trebuie este sa cititi bine prospectul si sa va cunoasteti bine parul .
 Costa destul de scump dar mai ieftin  fata de saloane,unde ei pun adaos si mana de lucru,deci ajungi la 150 de lei.Exista deja produsul pe piata in magazinele DM sau http://www.colourb4.ro/  70.99 lei Va doresc succes !

 


ps: pozele nu imi apartin,sunt sursa de inspiratie de pe internet

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu