miercuri, 4 iunie 2014

Ce este un primer

Beneficiile primerului:
1. Formeaza o baza perfecta pentru aplicarea machiajului;
2. Camufleaza imperfectiunile;
3. Ajuta chiar si la acoperirea cicatricilor sau a semnelor;
4. Asigura o rezistenta sporita a machiajului;
5. Umple ridurile fine;
6. Acopera porii dilatati;
7. Reduce luciul pielii;
8. Inlesneste aplicarea fondului de ten;
9. Hidrateaza pielea

.-primer, adica o baza de machiaj. Acesta este un produs relativ nou pe piata noastra, insa devine din ce in ce mai popular si cautat. Practic, primerul pregateste tenul pentru aplicarea machiajului si face ca acesta sa reziste mai mult.
Are o formula neuleioasa si este foarte util persoanelor cu ten gras sau mixt pentru ca absoarbe sebumul, dar este potrivit si persoanelor cu ten uscat deoarece ofera si un plus de hidratare.
Primerul se aplica dupa crema hidratanta si inainte de fondul de ten apoi se lasa cateva minute sa se usuce, sa patrunda in piele. Exista baze de machiaj atat pentru toata fata cat si special concepute pentru ochi. Este important sa folosesti o cantitate mica de produs, altfel efectul va fi total invers celui dorit.

Daca tenul tau are pete roz, aplica o baza de machiaj verde, iar daca aspectul fetei este unul tern, obosit, fara pic de culoare, alege un primer roz. Nu trebuie sa iti faci griji ca o sa ai un chip verde sau roz, pimerul nu este atat de pigmentat, el doar uniformizeaza culoarea tenului, aducand-o spre nuanta sa naturala.
Dupa folosirea primerului, totul devine mai usor: fondul de ten se aplica uniform, fardul de pleoape se amesteca perfect, iar machiajul tau va rezista pana cand doresti tu sa il indepartezi.

                                                   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu