luni, 21 noiembrie 2016

Sa vorbim despre INSTANTLY AGELESS




Instantly Ageless este o crema cu  efect anti-rid, cu actiune vizibila asupra semnelor de imbatranire.

Din pacate vine si vremea cand, datorita a nenumarati factori, pielea isi pierde incet incet elasticitatea si inperfectiunile, precum ridurile si pungile de sub ochi, nu intarzie sa apara. Insa nu este cazul sa ne panicam caci aceasta crema ne ajuta sa amelioram aceste mici inperfectiuni.
Crema reduce vizibil aspectul pungilor de sub ochi, liniile fine ale ridurilor si chiar porii inestetici, tonifiind si redand totodata pielii aspectul sau natural.

Ce contine?
O veritabila peptida numita argirelina,metoda naturala si temporara de lifting,fara injectare botox,o inovatie anti-aging

Unde si cum aplicam Instantly Ageless?

Zona 1 – fruntea – se aplica crema pe toata fruntea, se maseaza usor si se lasa crema sa actioneze.
Zona 2 – deasupra sprancenelor – pentru un efect de lift al sprancenelor, aplicati crema deasupra liniei naturale a acestora.
Zona 3 – sub sprancene – aplicam crema sub linia sprancenei, de la jumatate spre exterior, fara a atinge pleoapa mobila.
Zona 4 – pungile de sub ochi -crema se aplica prin tampocare usoara pe toata suprafata  pungilor formate sub ochi, se lasa sa actioneze.
Zona 5 – obrajii – corecteaza porii inestetici.
Tamponeaza usor un strat foarte subtire pe  zonele vizate; lasati micro-crema umeda pe piele si ramaneti fara expresie timp de 2-3 minute, timp in care produsul se usuca si astfel se obtin  rezultate dramatice. Utilizati conform indicatiilor si evitati contactul cu ochii. Daca produsul intra in contact cu ochii, clatiti cu apa. Incetati folosirea daca apare roseata sau iritatii. Consultati-va cu medicul dumneavoastra daca sunteti alergic la produse cosmetice.Rezultatele nu sunt permanente,cam 6-12 ore,depinde mult de ten. Utilizati conform indicatiilor si evitati contactul cu ochii. Daca produsul intra in contact cu ochii, clatiti cu apa. Incetati folosirea daca apare roseata sau iritatii. Consultati-va cu medicul dumneavoastra daca sunteti alergic la produse cosmetice.
1-nu se va folosii produse de make-up pe baza de ulei,taie efectul cremei
2- se poate aplica si peste machiaj
3- nu se aplica prin masaj(frecare),doar prin tapotare,se lasa sa intre in piele de la sine,deci se lasa produsul umed,se poate folosii un evantai sau orice altceva pt accelera produsul sa intre in piele
4-inainte,pe,dupa aplicare,expresia fetei sa fie relaxata,nu vom zambii,incrunta,miram, mestecam,etc
  • reduce vizibil pungile de sub ochi
  • diminueaza vizibil liniile fine de expresie si ridurile
  • reface aspectul pielii lasate
  • micsoreaza aspectul porilor deschisi pentru un ten perfect.







Inspiratie si recomand : https://www.facebook.com/Instantly-Ageless-Luminesce-by-Jeunesse-425481480952674/?fref=pb&hc_location=profile_browser

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu