joi, 18 iunie 2015

Despre produsele Gerovital-126 ani de frumusete romaneasca

Incep prin a felicita toata echipa Farmec,existati si asta ma face foarte fericita.
Sa vad un brand romanesc,atat de evoluat si bine tintuit pe piata,numai  cuvinte de lauda.
 Compania a fost înființată în anul 1945 la Cluj-Napoca,deci eu fiin nascuta in anii 80,deja am avut educatia si contactul vizual cu si despre produsele lor.

In decursul anilor,au adus pe piata gama larga de produs AnaAslan,am  mai scris despre asta aici : http://persesefona.blogspot.ro/2013/01/sa-vorbim-despre-cosmeticasa-vorbim.html


Am inceput utilizarea produselor in 2007,cand deja aveam o experienta in cosmetica si make-up,si am ramas placut surprinsa sa vad cat de bine ma inteleg cu ele,eu avand o problema grava cu uscaciunea pielii din cauza hipotiroiidiei.Exista produse cosmetice pt orice tip de piele,varsta,femei/barbati,etc.
Cine nu a folosit măcar o dată în viață laptele Doina?

Unul dintre momentele de cotitură din istoria Farmec îl reprezintă anul 1967 când profesorul Ana Aslan a decis să încredințeze companiei patentul Gerovital H3, invenție care a revoluționat industria cosmetică internațională. Astăzi, Gerovital este lider de piață pe segmentul de îngrijire a feței, conform datelor Farmec și, totodată, unul dintre cele mai cunoscute și îndrăgite branduri românești la nivel internațional.
Azi,Farmec are Centrul de Frumusețe de la Cluj,magazin online si mai ales un magazin in Grecia+ Franta-Salonic,Menton